Головна Новини Тернополянин відправляє автомобілі бійцям на схід

Тернополянин відправляє автомобілі бійцям на схід

zf2-8ZC8MCM (1)Тернополянин Михайло Жирівський добився отримання автомобіля і бронежилета для АТО. Михайло координатор батальйону «ОУН», котрий був сформований півтора місяці тому в Ніжині.

Сьогодні на сході  України безпеку і цілісність держави охороняють сотні людей. Національна гвардія, військові і добровольці утримують ворожі війська та захищають мирних мешканців.

Тернопіль всіляко долучається до проведення антитерористичної операції. Наші військові і добровольці воюють на сході від початку  вторгнення російських військ. Небайдужі мешканці міста і громадські активісти допомагають грошима, продуктами, ліками…

–         Сьогодні батальйон «ОУН» дислокується в Донецькій області. Конкретного місця перебування називати не можу, розумієте з яких причин… Можу сказати, що одна частина розташована за 20 км від російського кордону, а перший їхній окоп за 400 метрів від сепаратистів, – розповідає Михайло Жирівський.

Кілька днів тому координатор повернувся зі столиці, де зустрівся із Главою Дельта Банку Оленою Поповою. Після спілкування в соціальній мережі , жінка погодилась надати транспорт для батальйону. Відтак, передала бус Volkswagen lt35, 2005року випуску. Зараз автомобіль технічно підготовлюють до відправлення на схід.

–         Після переговорів з  Главою правління банку Хрещатик Дмитром Гриджуком ми домовились про передачу батальйону броньованого інкасаторського автомобіля. Окрім цього, вже віддали бійцям бронежилет 5-го класу. Кошти на нього зібрали під час  благодійного аукціону «Ми разом», – продовжує Михайло Жирівський.

Роботі координатора батальйону сприяє депутат міської ради Тарас Юрик. Він допомагає і фінансує роботу координатора: витрати, телефонні дзвінки і поїздки.

Бійці батальйону «ОУН» дякують за допомогу і небайдужість тернопільських активістів.

команда “Солідарності” в Тернопільській області