Головна Новини Тернополянин продавав “полуничку” з дівчатами через Інтернет

Тернополянин продавав “полуничку” з дівчатами через Інтернет

полуничкаСпівробітники відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми обласної міліції, викрили жителя Тернополя, який через Всесвітню мережу поширював диски з «полуничкою».

Міліціонери встановили, що 40-річний мешканець обласного центру скачував порноконтент з Інтернету, а потім записував на DVD. Оголошення про продаж дисків з «Полуничкою» чоловік розміщував у мережі. Спокушалися на товар тернополянина здебільшого мешканці області.

Дії підозрюваного правоохоронці кваліфікували за статтею 301 Кримінального кодексу України – ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів.

Згалом за час проведення операції «Павутина» міліціонери на Тернопільщині виявили 12 фактів розповсюдження порнопродукції в мережі Інтернет (ст.301 КК України).

Пам’ятайте, викладаючи на своїй сторінці в соціальній мережі фото чи відео порнографічного характеру, ви порушуєте закон відповідно до статті 301 ККУ. Відповідальність за це від штрафу до дванадцяти років позбавлення волі.

http://dosie102.te.ua/2014/11/28/militsionery-vykryly-ternopolyanyna-yakyj-cherez-internet-prodavav-dysky-z-polunychkoyu/