Головна Новини Тернопільський щенардеп “підробляє” в оргнізованій злочинній групі?

Тернопільський щенардеп “підробляє” в оргнізованій злочинній групі?

bojkoНародний депутат України від «Батьківщини» Володимир Бойко бере участь у спробах рейдерського захоплення тернопільського готельно-розважально-оздоровчого комплексу «Алігатор», про це пише http://www.habaram.net/

За замовленням членів колишнього ОЗУ, двічі судимого Валерія Борисова та Олександра Борисова, з травня 2014 року нардеп Володимир Богданович Бойко без жодних документальних підтверджень безпідставно звинувачує власника комплексу «Алігатор» у фіктивній господарській діяльності.
На підставі його депутатських звернень і запитів лише за останні 4 місяці проведено понад 10 перевірок господарської діяльності фірми: Печерським РУ ГУ МВСУ у м.Києві, ГУ МВСУ в Тернопільській області, ДПІ в м.Тернополі, Інспекцією ДАК в Тернопільській області, Інспекцією з питань праці в Тернопільській області, Державною екологічною інспекцією в Тернопільській області, Головного управління Держсанепідслуж би в Тернопільській області та рядом інших. У результаті їх проведення жодного із зазначених у депутатських зверненнях В.Бойка порушень не виявлено.
Вказаними діями Борисови, використовуючи депутатські можливості та платні послуги народного депутата В.Бойка, мають на меті блокувати нормальну роботу підприємства, тим самим доводячи його до банкрутства. Паралельно відбувається невдала судова тяганина за надуманими майновими претензіями на комплекс «Алігатор».
Не потрібно пояснювати, що, крім оплати депутатських «послуг», В.Бойка та В.Борисова поєднує колишнє членство в братстві ВО «Батьківщина», фінансуванням котрого на усіх виборах і займався Валерій Борисов. Взамін, правоохоронні та контролюючі органи, котрі в 2005-2010 роках, практично усі були підконтрольні БЮТ, закривали очі на незаконну діяльність добродія Борисова.
Слід нагадати, що лише протягом останнього часу на території відпочинкового комплексу відкрито новий ресторан «А» та другий корпус готелю, незабаром відкриття найсучаснішого розважального центру. Все це – нові робочі місця для тернополян і принада для туристів. Крім цього, Тернопільський готельно-розважально-оздоровчий комплекс «Алігатор» першим в регіоні запропонував допомогу біженцям із Криму, у т.ч. тимчасові місця проживання, а також надає допомогу силам АТО.