Головна Новини Тернопільський “Беркут” шукав крадія печива

Тернопільський “Беркут” шукав крадія печива

злочинКрадія чотирьох ящиків печива співробітники підрозділу міліції швидкого реагування «Беркут» затримали оперативно. Проте злодієві вистачило часу, аби не лише продати поцуплений товар, а й пропити виручені кошти.
Власники торгової ятки щойно отримали товар і ще не встигли розвантажити його, як чотири ящики з солодким печивом кудись загадково зникли. Не гаючи часу, під¬приємці звернулися до правоохоронців. В цей час поблизу місця злочину службу несли бійці спецпідрозділу «Беркут». Вони й прибули на виклик.
Злодія вдалося затримати оперативно. Проте вилучити у нього крадений товар не вдалося. Адже зловмисник вже встиг продати поцуплене печиво. За чотири ящики солодощів він вторгував у якоїсь жінки п’ятдесят гривень. Покупець спокусилася на низьку ціну, адже реальна вартість товару у чотири-п’ять разів вища.
Товар у тернополянки міліціонери вилучили, а от гроші, які вона заплатила, горе-зловмисник встиг уже пропити.
У житті 33-річного уродженця Підволочиського району цей кримінальний вчинок не перший. Молодий чоловік уже двічі вислуховував вироки судів. На Київщині його притягували до відповідальності за вчинення шахрайських дій, а у Тернопільському міськрайсуді був засуджений за крадіжку. Проте в обох випадках з лави підсудних за ґрати не потрапляв – обходилося штрафами та умовними термінами. Хтозна, чи тепер залишиться на волі.