Головна Новини Скільки присудять високопоставленому корупціонеру з Кременця

Скільки присудять високопоставленому корупціонеру з Кременця

Останнім часом в місті Кременець проходять очисні тенденції. З насиджених місць прибирають корупціонерів і місцевих “князьків”, які, окупувавши державні посади розпочали свій власний “бізнес”, вимагаючи від місцевих жителів винагороди за надання тих чи інших послуг, які, до речі, і так гарантовані державою.
Так наприкінці липня 2012 року на “гарячому” було затримано голову Кременецької райдержадміністрації Ігоря Михальчука, який вимагав 80 тисяч євро за вирішення питання щодо виділення 4 га землі біля м. Почаєва. Правоохоронці зловили пана Михальчука на “гарячому”, при передачі йому 40 тисяч євро. Дивовижно, що такі гроші готівкою “крутяться” на Кременеччині, де заробітня платня не перевищує 2000 гривень…(!!!!)
Встановлено, що обіймаючи посаду голови Кременецької районної державної адміністрації, Ігор Михальчук неодноразово перевищував свої повноваження і заробляв чималі кошти на розподілі між приватними особами державної землі. Наразі триває слідство.
Президент України Віктор Янукович звільнив з посади Ігоря Михальчука, аргументуючи своє рішення так: “За порушення присяги державного службовця”. Генеральною прокуратурою за дорученням Президента України порушено кримінальну справу, за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.368КК України. Про це повідомив відділ зв”язків із громадськістю генеральної прокуратури України.
Місцеві ЗМІ опублікували дану інформацію. Тепер постає питання: що ж присудять Ігорю Михальчуку?
Єдине радує: тепер і в Кременці розпочалися зміни, де таємне стає явним, і де ті, хто вважав себе “господарем державного майна” отримують заслужене.

http://kremenec.at.ua