Головна Новини Швидкі їздять на бензині який дають в кредит – може бути біда

Швидкі їздять на бензині який дають в кредит – може бути біда

Через більше як півроку паралізовану Тернопільську обласну раду в області, як “сніжний ком” накопичуються проблеми і негаразди в різних галузях та найстрашніше, що новостворена екстрена медична допомога, яка створена в останню в Україні чергу і не в порядку встановленому законом, а вибачте за епітети через «ж….», може привести до втрати не просто роботи чи заробітної плати, а людського життя ….

Поскаржився Михайло Джус  на фінансування з яким в ЦЕМД колосальні проблеми, адже воно здійснюється по 1/12 однак не від минулого року, а по формулі «Формула 10% від міста 8 і 6 % від районів. Ми вийшли на 55 мільйонів плюс 4мільйони додала обласна рада, яки би мала додатково затвердити ці 4 мільйони і плюс 7 мільйони 600 субвенція з державного бюджету на медикаменти, яку ми сьогодні хочемо робити половину на медикаменти, а половину на машини, бензин обладнання тому, що нічого нема».

«Ми маємо коштів рівно на два місяці. В серпні місяці в нас коштів вже фактично не буде» – заявив Михайло Джус.

Заробітні плати працівникам в області затримують «Є проблеми із виплатою заробітної плати. За червень виплатили тільки Чорткову ми там збираємося станцію робити вже з 1 липня 70 чоловік перевели в Центр екстреної медицини і медицини катастроф, а іншим ще зарплата не виплачена, хоча за червень мала би бути виплачена в кінці червня. Проблеми є з бензином, з запасними частинами. Не вистачає грошей щоб застрахувати працівників».

«Фірмі яка постачає бензин ми винні за 2012 рік 150 тисяч і вже більше ніж 150 тисяч вже цього року2 – це лише по Тернопільській станції, сказав Михайло Джус.