Головна Новини Щоб зустрітися з губернатором Блаженніший їздив у Збараж

Щоб зустрітися з губернатором Блаженніший їздив у Збараж

"Очень приятно. ЦАРЬ...."

У Збаражі відбулася зустріч голови Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна із Главою Української Греко-Католицької Церкви Блаженнійшим Святославом Шевчуком, Апостольським Нунцієм в Україні архієпископом Томасом Едвардом Ґалліксоном, архиєпископом Мелхітської Греко-Католицької Церкви Еліасом Шакуром, єпископом Кишиневської єпархії Республіки Молдова Антоном Кошом, які здійснюють паломництво до Зарваниці та візьмуть участь у Всеукраїнській Прощі. 

«Тернопільщина вітає Главу УГКЦ, гостей з-за кордону та усіх прочан, які прибули на прощу до Зарваниці. Дорогами Тернопільщини до цього Чудотворного місця стікається велика кількість паломників, щоб принести свої молитви до Богородиці. Кожен у цій молитві просить добра для себе, своїх ближніх, рідного краю та держави, щиро вірячи, що вони будуть почуті. Прошу вас, високопреосвященні владики, долучитися до цієї спільної молитви та вділити усім прочанам та Тернопільській землі своє архіпастирське благословіння», – сказав у вітальному слові Валентин Хоптян.

Блаженнійший Святослав подякував представникам влади та громади за теплу зустріч, запросивши їх разом взяти участь у велелюдній Всеукраїнській та молодіжній прощі, яка відбуватиметься 14-15 липня у Зарваниці.