Головна Новини Розрядку спортом влаштували на підприємстві Тернополя

Розрядку спортом влаштували на підприємстві Тернополя

армспорт

армспортЗ шахів, шашок, настільного тенісу, армреслінгу, перетягуванні канату, волейболу та футболу змагалися працівники відділів корпорації «ВАТРА». Спартакіада відбулася вчетверте. Раніше внутрішні турніри між цехами були доброю традицією підприємства. Отож, керівництво, прислухавшись до побажань своїх працівників, вирішило її відновити – повідомляє ІНТБ

Василь Щиренко, генеральний директор ТОВ «ОСП Корпорація Ватра»: «Ватра в свої кращі часи мала свою футбольну команду, ми непогано виступали, приймали участь в обласних змаганнях, на республіканських. Зараз досить серйозними темпами колектив омолоджується, особливо багато ми приймаємо спеціалістів нашого фаху…відповідно молодим людям потрібно себе реалізовувати. Молодим людям потрібно десь реалізовуватись, не лише в офісі, але й за його стінами.»

У наступні роки організатори спартакіади планують збільшити кількість турнірів між працівниками корпорації. В свій час команди підприємства займали призові місця на обласних та республіканських змаганнях. Цього року головним завданням для команд є добре підготуватися до всеукраїнської спартакіади.

Володимир Шуплат, головний суддя спартакіади: «Ми формуємо збірну, яка буде представляти область на спартакіаді України 24 вересня в м. Білій Церкві…між підприємствами і колективами фізкультури і спортивними клубами відбудеться 24-27 числа.»

Ростислав Кавка, капітан команди з волейболу: «Ми маємо можливість тренуватися. Переважно ці тренування відбуваються в зимовий період нам керівництво виділяє кілька годин в тиждень … і таким чином готуємося до таких фіналів, які відбувається зараз»

Організатори спартакіади зазначають, що у змаганнях задіяні практично всі працівники цехів та відділів підприємства.