Головна Новини Регіонал: “Подивіться на яких машинах їздимо. Ніде приватні літаки ставити”

Регіонал: “Подивіться на яких машинах їздимо. Ніде приватні літаки ставити”

депутатський літак

депутатський літакУ міжнародному аеропорту “Бориспіль” закінчилися місця для приватних літаків народних депутатів, заявив голова регламентного комітету Верховної Ради, регіонал Володимир Макеєнко, повідомляє ЦензорНет

“Ми хіба бідні? Вийдіть, подивіться на вулицю Грушевського – на яких машинах їздимо. Приїжджайте в аеропорт Бориспіль. Керівництво аеропорту каже: ніде ставити приватні літаки від всіх фракцій”, – сказав Макеєнко.

За словами нардепа, зараз щоб потрапити у владу, варто божевільна черга охочих, не найпростіших і не самих бідних людей. Влада дає багато можливостей, і в матеріальному плані також, починаючи від недоторканності, дипломатичного паспорта, якогось неофіційного лобіювання, розповів Макеєнко.

“Знайдіть хоч одного, хто б добровільно відмовився бути міністром, прем’єр-міністром, депутатом, губернатором, мером. Тому що люди розуміють, що вони хочуть. Маючи маленьку пекарню, за все життя заробиш те, що у влади можна заробити дуже швидко – за день, за місяць “, – сказав регіонал.

ДІЛОВІ – Будні депутатської “столовки”: Ікра білуги, гусяча печінка з полуницею, бургундські равлики і середній рахунок за сніданок – 1500 гривень.

Нагадаємо, щоб потрапити до Верховної Ради на виборах 2012 року по “мажоритарці”, необхідно заплатити від 1 до 5 мільйонів доларів.

Нагадаємо, парламентські вибори в Україні відбудуться в кінці жовтня 2012 року. Відповідно до закону “Про вибори народних депутатів України”, прохідний бар’єр у Раду для партій збільшується з 3% до 5%.