Головна Новини Реформують приміський залізничний транспорт області

Реформують приміський залізничний транспорт області

Львівська залізниця

Львівська залізниця25 листопада 2011 року при першому заступнику голови облдержадміністрації Миколі Головачу відбулася спільна нарада з представниками Державного територіально-галузевого об’єднання “Львівська залізниця” щодо реформування приміського залізничного транспорту.
В нараді взяли участь: виконувач обов’язків начальника Львівської залізниці О.А.Єфіменко, головний ревізор з безпеки руху та автотранспорту ДТГО “Львівська залізниця” Є.І.Толоха, начальник служби приміських пасажирських перевезень Львівської залізниці М.С.Дацко, виконувач обов’язків начальника Тернопільської дирекції залізничних перевезень В.В.Савчук, начальник головного управління розвитку інфраструктури облдержадміністрації Т.М.Борук.
На нараді обговорено шляхи вирішення проблеми збитковості приміських пасажирських перевезень у залізничному транспорті, зокрема, йшлося про вимушену відміну курсування пасажирських та приміських поїздів на напрямках з низькою заселеністю поїздів та здійснення заходів, що забезпечать перевезення пасажирів на таких напрямках.
Обговорювалось також питання погашення заборгованостей перед залізницею за перевезення пільгових категорій населення. У ході обговорення відзначено, що при формуванні бюджету 2012 року Тернопільській області буде виділено додаткові кошти на відшкодування витрат за перевезення пільгових категорій населення, що дасть можливість профінансувати в більшому обсязі витрати за перевезення залізничним транспортом пасажирів-пільговиків.