Головна Новини Податківці вперше переступили поріг підприємства щоб подякувати дирекції

Податківці вперше переступили поріг підприємства щоб подякувати дирекції

Коли на порозі будь-якого виробництва постає податківець, у пересічного підприємця це може викликати недвозначну реакцію. А от для тернопільського підприємця Жанни Блажевської, виробникахлібобулочних виробів під брендом «Світанок», візит голови Державної податкової служби у Тернопільській області Олександра Вітрука виявився приємною несподіванкою.

Олександр Вітрук подякував Жанні Блажевській за активну громадянську позицію щодо виховання свідомого ставлення до сплати податків. Адже цього року на хлібобулочних виробах з’явилися яскраві наклейки з інформацією про необхідність декларування доходів.

«Цьогоріч ми вперше застосували такий різновид донесення інформації до платників податків, – зазначив під час зустрічі з приватним підприємцем О.Вітрук. – Дуже приємно, що ви із задоволенням пішли на співпрацю з податківцями. У вашій особі ми бачимо яскравий приклад представника соціально відповідального бізнесу Тернопільщини. Дякуємо вам особисто і усьому колективу пекарні».

Податківці переконані, що у такий спосіб нагадування про необхідність декларування доходів допоможе громадянам вчасно подати декларацію, скористатися правом на податкову знижку та виконати свій громадянський обов’язок.

„Ми підтримали ініціативу тернопільських податківців саме тому, що усвідомлюємо: задекларовані доходи та сплачені з них податки – це, насамперед, джерело наповнення місцевих бюджетів. А отже, – додаткові кошти для розвитку Тернопільського регіону та втілення різноманітних соціальних програм,” – поділилася думками з цього приводу Жанна Блажевська.

Нагадаємо, що спільний проект триватиме до 1 травня. Відтак, хліб, батони та булочки із закликом-зверненням „Шановний тернополянине! Якщо у 2011 році Ти отримував доходи, з яких податок не сплачувався, то завітай до 1 травня в податкову інспекцію та задекларуй їх” можна придбати в супермаркетах та магазинах міста Тернополя та району.