Головна Новини Підволочиськ має другого “маленького” Хоптяна

Підволочиськ має другого “маленького” Хоптяна

komarГолова Підволочиської районної ради Володимир Городницький, виступаючи на колегії Тернопільської ОДА по питанню взаємодії органів внутрішніх справ з  органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, відзначив тісну співпрацю, яка стала можливою після того, як до керма районною міліцією прийшов новий-старий начальник Олександр Олійник. Голова району відзначив, що в керівника Підволочиської міліції нині на першому місці профілактика злочинності. Зокрема, спільними зусиллями влади і міліції в смт. Підволочиськ встановлено чотири відеокамери.

– Маючи мізерний бюджет району, ми виділи 20 тис. грн. правоохоронцям, які пішли на різного роду профілактичні програми серед жителів району.  Сьогодні з ініціативи голови Підволочиської РДА, мабуть вперше в Тернопільській області, встановлені камери спостереження. Для початку – це 4 відеокамери. Це також покращує профілактичну роботу, адже наша молодь, йдучи після дискотек і інших нічних гулянь, веде себе не коректно, – зазначив Володимир Городницький.

Головуючи на колегії, тернопільський губернатор Валентин Хоптян поставив усім іншим головам РДА у приклад голову Підволочиської: «Він (Руслан Комар-Чорний – авт.) працює в районі всього півроку(!), а результати роботи і позитивне ставлення жителів уже має. Більше того, через його хватку місцеві мешканці кажуть, що в районі з’явився  маленький Хоптян.

Нагадаємо, до призначення на посаду голови Тернопільської ОДА Валентин Хоптян очолював саме Підволочиську РДА.

Номер Один