Головна Новини “Оріон” заробив 41 тисячу!

“Оріон” заробив 41 тисячу!

гроші

26 січня 2016 року, як і впродовж усіх попередніх років, в Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області відбулись загальні збори працівників, на яких були підведені підсумки за результатами діяльності відділення протягом 2015 року та визначено основні завдання щодо приватизації, оренди та управління державною власністю на 2016 рік.

Протягом 2015 року в Тернопільській області регіональним відділенням приватизовано 2 об’єкти державної власності групи А, органами місцевого самоврядування – 22 об’єкти комунальної власності групи А. За звітний період від приватизації державного майна та інших надходжень, безпосередньо пов’язаних з процесом приватизації, до Державного бюджету України перераховано безпосередньо від продажу об’єктів державної власності – 362,93 тис. грн.

Регіональне відділення протягом звітного періоду забезпечило надходження орендної плати до державного бюджету в сумі 9 млн. 405,25 тис. грн., що становить 177,5 % річного завдання.

За результатами діяльності в 2014 році ПАТ „Тернопільський радіозавод „Оріон” (державна частка статутного капіталу – 96,13 %) забезпечено надходження до Державного бюджету України дивідендів на суму 41,42 тис. грн.

Щодо майна, яке не увійшло до статутних капіталів господарських товариств в процесі приватизації, але залишилося на їх балансі, протягом 2015 року було реалізовано 8 управлінських рішень.