Головна Новини Олег Сиротюк: Зробіть свій вибір так, щоб не було соромно

Олег Сиротюк: Зробіть свій вибір так, щоб не було соромно

олег сиротюк26 жовтня — вибори до Верховної Ради України. Їхня ціна — кров Небесної сотні та воїнів, що полягли в зоні АТО, захищаючи цілісність і незалежність нашої держави.

Жертва новітніх  героїв взиває до кожного свідомого мешканця країни не бути байдужим, прийти і проголосувати за майбутнє. Проголосувати так, як велить совість. Зробити свій вибір так, щоб не було соромно перед пам’яттю тих, хто віддав життя за Україну,  і тих, хто нині стійко захищає її, щоб сміливо дивитися в очі власним дітям і онукам!

Шановні краяни! У такий нелегкий час, ми з вами знайшли в собі сили рухатися вперед, робити рішучі кроки в напрямку розвитку нашої області та України. Процеси відновлення Тернопільщини розпочато. Позитивні зміни — невідворотні. Та наскільки швидко вони відбуватимуться залежить від вашого особистого вибору 26 жовтня.

Будьте відповідальними! Прийдіть в неділю на свою виборчу дільницю та проголосуйте! Нехай ці вибори покажуть усьому світу нашу єдність і прагнення до побудови національної держави! Нехай вони доведуть, що ми – мужня, мудра та сильна нація, котру нікому ніколи не скорити, не розділити,  не зламати!

Слава Україні! Героям слава!