Головна Новини Ні корови, ні свині, тільки Яник на стіні!

Ні корови, ні свині, тільки Яник на стіні!

1540372_574799485944980_1201437529_oУчні Скалата передали наміснику Януковича вишитий портрет «Баті» для якого молоді люди на зразок першої леді України «старалися».

Прикметно, що портрет Януковича вишивали в буремні дні Майдану, під керівництвом своїх наставників-вчителів та «продюсера» голови Підволочиської  РДА Руслана Комар-Чорного.

Якось згадалося з народного фольклору часів сталінізму: “Ні корови ні свині, тільки (Яник) Сталін на стні!”

Василина Паламар одна із вишивальниць, портрет Президента вони вишили в знак подяки Віктору Януковичу за оновлення міста.

Діти, ще не знають, що оновлення міста відбувається за податки, які беруть з їхніх батьків, а не з кишені Президента, але не знають бо педагоги не пояснили їм цього.

22

 

«Портрет ми вишили на знак подяки нашому Президенту України. Цю ідею нам дав голова РДА Руслан Комар-Чорний. Вишивали портрет 15 дівчат з гуртка «Вишиванка» протягом 2 місяців. Складна робота, але ми нею захопилися. Портрет вишитий  7 кольорами та 16 відтінками. Наймолодшій вишивальниці  7 років, найстаршій – 16», – розповіла Василина Паламар.

23

Голова ОДА Валентин Хоптян подякував дітям від Президента за подарунок і заявив, що найближчим часом передасть від дітей Підволочищини портрет Віктору Януковичу.

Також пообіцяв, як завжди, «повітряні замки» і плаватєльні басейни:

«У Скалаті ми обов’язково добудуємо школу з басейном. Поруч з стадіоном буде дитяча спортивна школа. Парк ми плануємо наситити новим змістом – перетворити його на гідропарк. Також ми прийняли рішення зробити навколо Скалата об’їздну дорогу. Ми робитимемо все для того, щоб місто  розвивалося. Та і не тільки Скалат.  Ми все робитимемо для того, щоб ініціативи Президента України впроваджувалися у всіх населених пунктах. Ця робота в області активно ведеться і ми її продовжимо», – заявив керівник області Валентин Хоптян.