Головна Новини Наш земляк очолив Федерацію роботодавців

Наш земляк очолив Федерацію роботодавців

Фірташ

ФірташДмитро Фірташ у своєму виступі зазначив, що роботодавцям потрібні нормальні умови для ведення бізнесу
Глава Об’єднаного руху роботодавців, голова ради директорів Group DF Дмитро Фірташ обраний головою ради Федерації роботодавців України. Таке рішення було прийнято сьогодні на об’єднавчому з’їзді ФРУ.

Як передає ЛІГАБізнесІнформ, звертаючись до представників влади, Фірташ сказав: “Ось тут сидить віце-прем’єр пан Тігіпко …” Після цих слів до зали зайшов прем’єр-міністр України Микола Азаров. “Тепер вже у нас сидить і Микола Янович … Микола Янович, я в хорошому сенсі, я маю на увазі, що він прийшов, відвідав нас. Просто, Микола Янович, ми почали говорити і звертатися до віце-прем’єра, тому що вас тут не було, і тому, якщо можна, ми хочемо звернутися до вас як до прем’єр-міністра України, тому що ви повинні знати, що нам нічого не потрібно від держави. Ми повинні мати чіткі правила роботи, а далі ми всі повинні зробити самі “, – сказав він.

“А ПДВ?!”, – Почулося у залі. “Дмитро Васильович, так вже нічого і не потрібно від держави”, – поцікавився Азаров.

“Ні, точно нічого. Головне, щоб ви виконували свої зобов’язання, то, що належить державі, все інше ми зробимо самі”, – запевнив Фірташ.

Далі у своєму виступі Фірташ зазначив, що роботодавцям потрібні нормальні умови для ведення бізнесу, хороший інвестиційний клімат, допомога в просуванні вітчизняного виробника на зовнішніх ринках, своєчасне відшкодування ПДВ.