Головна Новини Надала зацікавило чого дохне риба

Надала зацікавило чого дохне риба

ryba10 серпня міський голова Тернополя Сергій Надал підписав розпорядження  «Про заходи щодо утримання Тернопільського ставу». Інформацію за результатами роботи комісії мали надати міському голові до 17.08.2015р. І очевидно, оприлюднити.

Враховуючи підвищення середньодобової температури та публікації в ЗМІ щодо захворюваності риби в Тернопільському ставі – йдеться у розпорядженні.

Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м.Тернополя вивчити стан та рівень води в Тернопільському ставі, стан риби та водоростей, вплив температури та вологості повітря, наявність необхідних документів та дотримання вимог зариблення, здійснення моніторингу стану рибних ресурсів.

При необхідності до роботи комісії залучити представників Тернопільського міського управління головного управління держсанепідемслужби у Тернопільській області, Тернопільського міського відділу державної установи Тернопільського обласного лабораторного центру держсанепідемслужби України та «Тернопільрибохорони».