Головна Новини На Тернопільщини відкрили виставку картин маленької донечки загиблого Героя

На Тернопільщини відкрили виставку картин маленької донечки загиблого Героя

У центрі культури і дозвілля Козівської селищної ради відкрили виставку художніх картин «Світ очима Андрушків Олівії». Шестирічна дівчинка присвятила свої роботи пам’яті люблячого батька Назарія Андрушківа, який загинув 19 жовтня під час виконання бойових завдань на сході України, пише Сільський господар

Юна художниця представила 15 полотен. На них зображений великий світ маленької дитини. Картини світлі, теплі, заряджені позитивною енергетикою.

Це перша персональна виставка Олівії. Дівчинка навчається у художній студії у Винниках на Львівщині, де проживає. Її бабуся Світлана Андрушків – директорка Козівського центру культури і дозвілля. Тому Олівія й запропонувала організувати виставку у цьому закладі. Триватиме вона до 30 листопада.

Кошти, які вдасться зібрати під час виставки, буде спрямовано на забезпечення потреб зведеного загону Департаменту патрульної поліції «Хижаки», в якому воював батько дівчинки Назар Андрушків.

Загиблий родом із Козови. Навчався у місцевій гімназії, згодом працював у патрульній поліції Львівщини. З перших днів повномасштабної війни долучився до лав захисників. Воїну назавжди 33.

Світлини Козівської селищної ради