Головна Новини Майбах для Тягнибока

Майбах для Тягнибока

Голова партії ВО “Свобода” Олег Тягнибок після палких промов на захист простого народу і маленького українця сідає в найдорожчий автомобіль “Майбах” і їде до коханки в найдорожчий бізнес-центр “Дипломат-холл”. 

6 липня Тягнибок разом із заступником голови економічної ради ВО “Свобода” Ігорем Кривецьким прибули літаком зі Львова до Києва. Журналісти зафіксували їх в аеропорту Бориспіль, де їх зустрічали особисті охоронці на автомобілі “Майбах” з державними номерами АА0024ВР.

Хоча лідери ВО “Свобода” не є народними депутатами України, номери машини – з автопарку Верховної Ради. Коштує це автечко в базовій комплектації понад 500 тисяч євро, а за покращену модель доведеться викласти близько 728 тисяч євро.

Можливо, вони взяли його на прокат? Так, у Києві послуга прокату Майбахів коштує 2000 гривень на годину, і це найдорожча ціна серед усіх класів автомобілів. Щоправда, парламент свої номери в оренду не надає.

Журналістам стало цікаво: куди ж їде Тягнибок на “Майбаху”? Як виявилося, на побачення зі своєю коханкою у бізнес-центр “Дипломат-холл”, що на вулиці Жилянській, 59. Оренда двокімнатної квартири в цьому комплексі коштує 1800 доларів на місяць. Доба однокімнатної квартири 700 гривень, година – 450. Усі ціни взяті з інтернету.

Крім коханки у Києві Тягнибок зустрівся із Арсенієм Яценюком. Можливо, Яценюк просив не роздмухувати конфлікт навколо свого однопартійця Андросова, який поранив особу в побутовому інциденті? А, можливо, вони обговорювали питання, кому відійдуть голоси прихильників Юлії Тимошенко, якщо її не допустять до виборів.

Але, в будь якому разі, вирішувати всі ці проблеми приємніше в розкішному Майбаху, ніж в автомобілі економ-класу. Українська опозиція може це собі дозволити.

Цікаво чи то коханка фондує йому таку розкіш, чи згадає, захисник скривджених, про багатих друзів які “дали покататися”. Факт залишається фактом, мають тернопільські свободівці до чого рости з  скромного Range Rover до авто VIP класу.

Джерело DailyUA