Головна Новини Кужель розповіла все, що думає про золоті унітази

Кужель розповіла все, що думає про золоті унітази

золотий унітаз

золотий унітазОлігарх не може бути ні президентом, ні прем’єром, ні депутатом Верховної Ради. Олігарх не може бути на високих посадах. Чому? А у них ментальність інша. Вони не знають, не розуміють, як живуть люди. Про це в інтерв’ю «Українській правді» заявила Олександра Кужель.
Вона навела приклад: «Ангела Меркель щовечора приїжджає в свою скромну квартиру. У Словенії президент їздить на роботу на велосипеді, і він розуміє, що таке, коли затор або коли не вивозять сміття. Наші не розуміють.
Вони встали з золотого унітазу, пройшли по чистому кришталевому коридору, сіли у відполіровані, шалено дорогі машини, їх довезли до місця призначення. Звідки прийде розуміння, як живуть інші? Ось вони й не розуміють. Ну так зупиніться, спитайте! Президент же сказав, що не розуміє, як можна жити на гривень 800. Так проаналізуйте!», – наголосила Кужель
Її також запитали, чи не шкодує Кучма про те, що у 2004-у він вибрав Януковича кандидатом? «Я запитала Леоніда Даниловича: «Чому ви так зіштовхнули країну, чому призначили таку неоднозначну кандидатуру? Чому залишили нас без вибору?». Він відповів: «Я пропонував Тігіпку, він не захотів». І єдиний, хто готовий був брати на себе 300 голосів, відповідальність за формування коаліції, був Янукович».
Кужель також заявила, що на сьогоднішній момент їй, як і мільйонам українців, просто немає за кого голосувати. І це дуже страшно.
«Потрібно говорити про повну зміну складу влади, це 100%. Але ці зміни в жодному разі не повинні здійснюватися силовим шляхом, шляхом бунту. Треба готуватися. Потрібно всім абсолютно чітко усвідомити – не «кого вибирати» а «навіщо вибирати». Треба голосувати не за особистість, а за команду, здатну провести якісні зміни в країні», – каже вона.