Головна Новини Крисоватий таки обійме крісло ректора ТНЕУ – джерело

Крисоватий таки обійме крісло ректора ТНЕУ – джерело

В грудні Тернопільський Національний економічний університет залишився без ректора- помер Сергій Ілліч Юрій, а виконувати обов’язки розпочав його перший заступник Андрій Крисоватий.  

2 лютого  Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України оголосило конкурс на зайняття посади ректора Тернопільського національного економічного університету.

 У конкурсі могли брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають вчене звання професора, науковий ступінь доктора або кандидата наук і стаж науково-педагогічної діяльності не менше ніж десять років.

Строк подання заяв – один місяць з дня опублікування оголошення, тож справа йде до завершення, і всі охочі вже завалили своїми документами і міністерство в даний час визначається кому ж все-таки бути ректором ТНЕУ – найбільшого ВНЗ Тернопільщини.

Як нам стало відомо  з власних джерел в ТНЕУ більшість кафедр на своїх засіданнях проявили прихильність до кандидатури теперішнього виконуючого обов’язки ректора, першого проректора ТНЕУ Андрія Крисоватого.

Однак, як стверджують джерела близькі до Андрія Крисоватого питання із ректорським кріслом ніби то вже вирішено на його користь і вже незабаром він офіційно обійме крісло ректора Тернопільського національного економічного університету.