Головна Новини Кого детективи НАБУ зарахували до організованої злочинної групи правоохоронців (прізвища)

Кого детективи НАБУ зарахували до організованої злочинної групи правоохоронців (прізвища)

В середу 25 лютого у Тернополі детективи НАБУ провели масштабну спецоперацію до якої були залучені 100 правоохоронців з трьох стуктур — СБУ, НАБУ і МВС. Внаслідок якої 11 правохоронців втратили спокійний сон і апетит.

Як повідомив в.о. керіника ГУ нацполіції в Тернопільскій області Олександр Богомол 5 представників поліції знаходяться під підозрою. Також в справі фігурує і п’ятеро прокурорів і адвокат, якого за нефіційною інформацією і роблять “цапом відбувайлом” бо в нього знайшли частину хабара.

Якщо прізвища заступників Олександра Богомола Попіля та Балика фігурують у всіх публікаціях на цю тему, то про такі прізвища, як Сергій Осадця — заступник начальника слідчого відділу ГУ нацполіції в Тернопільскій області, Володимир Соколишин — 30-річний екс-керівник прокуратури Тернопільского району нині працював в Тернопільській місцевій прокуратурі, Володимир Кагало – начальник відділення обласного слідчого управління, Олександр Окунський Прокурор прокуратури Тернопільського району нині працював нині працював в Тернопільській місцевій прокуратурі. Адвокат Ротислав Молень та його дружина яка працює в прокуратурі Тернополя,  повідомляють користувачі соціальних мереж.

Без потреби повторювати такі прізвища як Віталій Сідоров, Іван Антюк, Казимир Попіль та Руслан Балик про який писано переписано місцевими сайтами та спецресурсами типу Прокурорської правди.

За інформацією Олесандра Богомола усім кого підозрює НАБУ в організації злочинної схеми запобіжний захід обиратимуть в Києві.

socmeezi