Головна Новини Хворого хлопця якого шукали тиждень знайшли аж в Івано-Франківській області

Хворого хлопця якого шукали тиждень знайшли аж в Івано-Франківській області

4 листопада поблизу міста Галич Івано-Франківської області місцевими жителями було виявлено раніше зниклого неповнолітнього громадянина Б., 1995 року народження. 29 жовтня близько 13:00 він вийшов з дому в селі Божиків Бережанського району та не повернувся. 

Хлопець – інвалід дитинства, психічно хворий, німий, страждає на епілепсію.

Спочатку родичі зниклого проводили пошуки власними силами, однак це не дало результату і 31 жовтня вони звернулися по допомогу до рятувальників та міліції.

Одразу після повідомлення за сигналом «Збір» було піднято оперативну групу Територіального управління МНС в області, особовий склад служби цивільного захисту Бережанського району та Державної пожежно-рятувальної частини №7 Територіального управління та направлено до місця події. Загалом до пошуково-рятувальних робіт було залучено 118 осіб – особовий склад підрозділів МНС, МВС, працівники Бережанського державного лісомисливського господарства, Бережанської райдержадміністрації, військовослужбовці, а також місцеві мешканці та працівники районного відділу освіти (вчителі сіл Тростянець, Божиків, Саранчуки та Литвинів). Задіяно 18 одиниць техніки та 2 службових собаки.

Пошуки тривали. І хоча з кожним днем надії знайти хлопця живим залишалося все менше, пошуково-рятувальні роботи не припинялися.

На сьомий день після зникнення, 4 листопада, поблизу міста Галич Івано-Франківської області на вкрай виснаженого юнака випадково натрапили місцеві жителі. Його було одразу ж передано до Галицької центральної районній клінічної лікарні, де він перебуває на даний час.