Головна Новини Хоптяну не подобаються низькі ціни на закупівлю молока

Хоптяну не подобаються низькі ціни на закупівлю молока

Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян провів нараду щодо стабілізації цін на молокопродукти у регіоні та розвитку тваринницької галузі і будівництва молокопереробних заводів на Тернопільщині. У нараді взяли участь заступник голови Василь Гецько, начальник управління агропромислового розвитку області Андрій Хома, голова асоціації роботодавців агропромислового комплексу Тернопілля Петро Гадз та виробники молокопродуктів.

Відтак на зустрічі Валентин Хоптян дав доручення щодо стабілізації та постійного моніторингу цін на молокопродукти, контролю на ринку розрахунків за взяту продукцію та створення нових підприємств молокопереробної галузі.

«Сьогодні ми спостерігаємо в області тенденції, що закупівельні ціни на молоко дещо впали, – зазначив Валентин Хоптян. – А ось на ринку чи в магазині ціни на молоко стабільні. Я даю вам завдання розібратися, чому у населення молоко беруть за заниженими цінами, при цьому продають його по тій вартості яка була завше».

На завершення зустрічі , керівник області наголосив на стабілізації цін на молочні продукти в області та будівництві молокопереробного заводу в регіоні.