Головна Новини Хоптяна на килим викликав сам Арбузов

Хоптяна на килим викликав сам Арбузов

Під час перебування у м.Київ голова обласної держаної адміністрації Валентин Хоптян зустрівся із Першим віце-прем’єр-міністром нашої держави Сергієм Арбузовим. Голова ОДА поінформував С.Арбузова про хід соціально-економічного розвитку регіону, підсумки роботи за 2012 рік та перспективи на 2013.

Також керівник області акцентував увагу на ряді питань, які було обговорено під час зустрічей із керівниками центральних органів влади, в рамках робочої поїздки делегації облдержадміністрації до м.Київ.

Нагадаємо, що Перший віце-прем’єр-міністр України Сергій Арбузов ініціював проведення щоденних зустрічей з  керівниками регіонів з метою розв’язання нагальних економічних та соціальних проблем.

У таких зустрічах з головами ОДА беруть участь й керівники міністерств та відомств, в безпосередній компетенції яких знаходиться розв’язання порушених питань.

Валентин Хоптян відзначив, що так практика є позитивною, адже дає можливість у стислі терміни обговорити актуальні питання, які потребують вирішення та сприяння сі сторони центральних органів влади, а також накреслити шляхи їх розв’язання.