Головна Новини Хоптян розпорядився інтегрувати біженців в суспільство

Хоптян розпорядився інтегрувати біженців в суспільство

хоптян

хоптянГолова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян видав розпорядження  про робочу групу з питань інтеграції біженців та осіб, які потребують додаткового захисту, в українське  суспільство. 

В якому йдеться: на виконання пункту 7 Плану заходів щодо інтеграції біженців та осіб, які потребують додаткового захисту, в українське суспільство на період до 2020 року, затвердженого  розпорядженням Кабінету Міністрів України від    22 серпня 2012 р. № 605-р.  Згідно з яким утворити робочу групу з питань інтеграції біженців та осіб, які потребують додаткового захисту, в українське суспільство на обласному рівні (далі – робоча група) у складі згідно з додатком.

Та рекомендувати Управлінню Державної міграційної служби України в Тернопільській області в місячний термін розробити та внести на розгляд голови обласної державної адміністрації проект Положення про робочу групу.

Контроль за виконанням розпорядження доручити  заступникові голови–керівнику апарату обласної державної адміністрації ЖЕЛІХОВСЬКОМУ Ю.В.