Головна Новини Янукович привітав наречену Кайди

Янукович привітав наречену Кайди

Президент України Віктор Янукович привітав срібних призерів етапу Кубка світу з біатлону Юлію Джиму, Олену Підгрушну, Валентину Семеренко, Марію Панфілову та бронзового призера етапу Кубка світу з біатлону Сергія Семенова.
«Щиро вітаю вас зі здобуттям срібної та бронзової медалей на етапі Кубка світу з біатлону в місті Сочі. Ви у черговий раз усьому світові показали високий спортивний професіоналізм, особисту витримку та майстерність у змаганнях», – йдеться у вітанні Глави держави.
«Переконаний, що ваші досягнення є важливими у підготовці до зимової Олімпіади 2014 року, яскравим прикладом для виховання нової команди біатлоністів нашої країни», – наголосив Президент.
Віктор Янукович побажав спортсменам щастя, міцного здоров’я та подальших звершень в ім’я України.
Нагадаємо, що жіноча збірна України з біатлону стала срібним призером в естафеті 4х6 км на восьмому етапі Кубка світу, що завершився у Сочі, столиці зимової Олімпіади-2014 року.
Українська команда у складі Юлії Джими, тернополянки Олени Підгрушної, Валі Семеренко та дебютантки Марії Панфілової посіла друге місце, пропустивши вперед лише збірну Німеччини. “Бронза” дісталася норвежкам.
Заключний етап Кубка світу сезону 2012/2013 років пройде з 14 по 17 березня у Ханти-Мансійську (Росія).

Нагадаємо, що 26 травня Олена Підгрушна одружиться із нардепом Олексієм Кайдою.