Головна Новини Як Підволочиські діти побачили податки

Як Підволочиські діти побачили податки

Днями в приміщенні державної податкової інспекції платники податків знайомились з роботами учнів, що надійшли на цьогорічний конкурс. Важко було визначитись членам журі з переможцями, адже цього року роботи представлені маленькими художниками на більш високому професійному рівні.

За рішенням журі переможцями першого етапу конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей – 2012» у першій віковій категорії серед художніх творів – Мар’ян Пронів та Діана Ткачук,які розділили перше місце, друге місце – Юлія Попадюк та Олена Попадюк,а третє розділили між собою Роман Литвин та Діана Ткачук.

У другій категорії найкращими художніми творами визнали роботи Юлії Бадуліної та Марії Цар,а третє місце розділили між собою Мар’яна Жирна та Софія Шпак.

Софія Палащук стала переможцем серед творів декоративно-прикладного мистецтва в першій категорії. Друге місце – Христина Дмитерко, а третє розділили Світлана Лошкобанова та Власта Хоменко. Переможцями у другій номінації цієї категорії стала Наталя Гоцуляк та Юля Бадуліна, друге місце розділили Наталя Корчун, Вікторія Королик та Наталя Дячук, третє – Дмитро Радчук.

Кращими літературними творами у першій категорії визнали роботи Ірини Західної та Андрія Партики, друге місце розділили Богдан Лучка та Віталій Береза, а третє – за Оленою Попадюк та Анастасією Кравець. У другій категорії цієї номінації перше місце за Іриною Степановою та Тетяною Антощук, друге – у Юлії Штокайло, а третє виборола Христина Штойко.

Роботи переможців надіслано для участі у другому етапі Всеукраїнського конкурсу.