Головна Новини Як на Тернопільщині будуть відзначати свято Матері

Як на Тернопільщині будуть відзначати свято Матері

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян підписав розпорядження про відзначення в області Дня матері та Міжнародного дня сім’ї.

 У переліку святкових заходів, які заплановано провести в районах та обласному центрі. передбачені зустрічі, відзначення прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, матерів, діти яких досягли особливих успіхів у навчанні, спорті, громадській діяльності тощо.

Також відбуватимуться засідання круглих столів, конференції, семінари, тренінги, виставки, конкурси, спрямовані на утвердження ролі матері, збереження національних сімейних традицій і цінностей.

Крім цього, впродовж травня на Тернопільщині проходитимуть святкові дійства, концертні та спортивні програми, благодійні акції, присвячені Дню матері та Міжнародному дню сім’ї.

У їх переліку – форум і нагородження багатодітних матерів Тернопільщини та творчий звіт-концерт майстрів мистецтв й аматорських художніх колективів Підволочиського району (11 травня 2012 року), обласний фестиваль “Родинні скарби України” (18 травня 2012 року)

Нагадаємо, що в Україні День матері відзначають щорічно у другу неділю травня.