Головна Новини Губернатора закликали вибачитись перед Днем Конституції

Губернатора закликали вибачитись перед Днем Конституції

Хоптян Валентин Антонович
Валентин Антонович вчить як "батьківщину любити"
Хоптян Валентин Антонович
Валентин Антонович вчить як “батьківщину любити”

Вчора на колегії ОДА було гаряче. Не зважаючи на швидкий розгляд питань по суті ложку дьогтю додав нардеп регіонал Муц, який публічно взявся виховувати чинного губернатора Валентина Хоптяна. Як відомо в цих двох склалися дуже напружені стосунки внаслідок подій у партії і усунення Муца з посади головного регіонала області. Та й Валентин Антонович втративши страх і совість у приватних розмовах часто згадує «незлим тихим словом» своїх начебто і не ворогів але мабуть простоо неприємних йому однак поважних в області осіб. І очевидно мова йшла і про Муца, який не стерпів і понеслося…

– Шановні земляки, ви повинні чуть-чуть більше поважати себе. Йде 16 річниця з дня затвердження Конституції. Коли, наприклад, вас, у цьому залі ображають, називають злодіями, називають другими поганими словами, коли до вас звертаються, шановні жінки, через «бля», то я хотів би попросити вас, шановний Валентине Антоновичу, вибачитися у наших жінок і вибачитися в цих людей, яких ми ще не прийняли в цю область, а ви вже ведете за собою таких самих. Якщо вам потрібно лікбез прочитати, то, наскільки я пам’ятаю, на початку дев’яностих, ваша дружина відповідала за гуманітарну справу…, – радив Муц.

Щоправда завершити йому промову не дав заступник голови облдержадміністрації Юрій Желіховський.

– Ну що ми будемо цей маразм слухати? Став тут маразматик… І розповідає. Це швидше до Шкробота…, – зробив висновок чиновник.

Підтримав його і губернатор: «П’ять хвилин пройшло, колегія закінчилась, я дякую за роботу», передає За Збручем