Головна Новини Губернатор Тернопільщини потрапив у “бігбордний” скандал зі Свободою

Губернатор Тернопільщини потрапив у “бігбордний” скандал зі Свободою

За словами директора ТзОВ “Маркетингові технології ПБС” Михайла Тимошика, вчора вночі у Збаражі невідомі особи незаконно заклеїли партійну рекламу обласної організації ВО “Свобода”, яка, зокрема, стосувалася закону про україньку мову, на рекламному носії, право користуватися яким йому дав дозвіл виконком Збаразької міської ради.
– На рекламній конструкції, що у парку Бурляя міста Збаража, на експлуатацію якої у нас є відповідний дозвіл виконавчого комітету Збаразької міської ради від 30 травня цього року під номером 124, минулої ночі невідомі злочинним шляхом, нагло розмістили поверх нашого рекламного постера вітання Президента України та голови обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна, – наголошує Михайло Тимошик, – таким чином була знищена наша реклама, яку ми, до слова поновили лише кілька днів тому. Уже написане відповідне звернення в обласну прокуратуру і ми вимагаємо щоб винні були знайдені та притягнені до відповідальності.

На місці події побував заступник начальника Збаразького районного відділу міліції Ярослав Врочинський, який після спілкування з Михайлом Тимошиком, депутатами від ВО”Свобода” Збаразької районної та міської рад, пообіцяв розібратися у ситуації.

Джерело: Народне слово