Головна Новини Горе-мама залишила немовля на сходах

Горе-мама залишила немовля на сходах

У Чортківський райвідділ міліції, що у Тернопільській області, зателефонувала мешканка багатоповерхового будинку. У під’їзді, стверджувала жінка, невідома залишила напризволяще немовля. Правоохоронці поспішили до місця незвичайної знахідки.

Як розповів начальник відділення кримінальної міліції у справах дітей райвідділу міліції Ігор Слободян, підібраного на сходах п’ятимісячного хлопчика віднесли до лікарні. Доля дитини виявилася небайдужою чужим людям, а от рідної матері малюк став тягарем. Залишивши безпорадного дитини на сходах багатоповерхівки, 20-річна мешканка Заліщицького району пішла шукати пригод і пропивати гроші, які отримала на утримання сина.

Коли мешканка райцентру вийшла в коридор, помітила згорточок на сходах. Залишити немовля не змогла, адже сама виховує двох дітей. Нагодувала дитину, сподіваючись, що горе-мати повернеться. Через деякий час зрозуміла, що дива не станеться.

Міліціонери оперативно розшукали блудницю. За три години горе-матір знайшли поблизу розважального закладу. Захмелілі жінка так і не змогла відповісти, де її маля.

Горе-матір не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців. Останній раз була покарана за зловживання алкогольними напоями. Тепер понесе відповідальність за невиконання материнських обов’язків. Найімовірніше, таку матір позбавлять опіки над дитиною.

Сектор громадських зв’язків УМВС України в Тернопільській області