Головна Новини До ВІП-ув’язненої серед ночі прилетів закордонний лікар

До ВІП-ув’язненої серед ночі прилетів закордонний лікар

Тимошенко

ТимошенкоСьогодні вночі до Харкова терміново приїхав директор берлінської клініки Charite Карл Айнхойпль. Про це УНН повідомив інформоване джерело в БЮТ-“Батьківщина”.
Візит Айнхойпля планувався на неділю, 24 червня, саме тоді, коли німецький лікар Аннет Рейсхауер планувала озвучити висновки щодо стану здоров’я Тимошенко.
“Зараз директор клініки Charite Карл Айнхойпль чекає, поки з’явиться можливість під час перерви в процедурах Тимошенко поспілкуватися з нею, і вивчає висновки українських лікарів і лікаря своєї клініки з прогресу в лікуванні Тимошенко”, – повідомило джерело.
21 червня, до Харкова приїхала лікар-фізіотерапевт клініки Анетт Рейсхауер для продовження реабілітації Юлії Тимошенко, яка повинна пробути в Україні до понеділка або середовища. Але причини візиту керівника “Шаріте” були невідомі.
Німецький лікар Аннет Рейсхауер заявила, що надасть свої висновки щодо стану здоров’я Тимошенко і рекомендації щодо того, чи можна їй відвідувати суд, який відбудеться 26 червня, також 24 червня. Так, за словами джерела, можливо керівник клініки Шаріте буде присутній на озвучці висновку лікаря Рейсхауер.