Головна Новини Для тернополян зробили “дорогі лікарняні”

Для тернополян зробили “дорогі лікарняні”

listok-netrudosposobnosti-novye-pravila_1Тернополяни будуть мати дорогі листки непрацездатносіті. Вартість однієї штуки «лікарняного» 30 копійок. Міністерство охорони здоров’я України 28 листопада уклало угоду з ТОВ «Укрспецполіграфія» на друкування листів непрацездатності на 2,55 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».
Усього треба надрукувати 8,6 млн листків непрацездатності. Ціна друку одного бланка складе близько 30 копійок.
Цей щорічний тендер МОЗ оголосив ще 18 липня. Розкриття було призначено на 5 вересня.
Однак у зазначений термін торги не відбулись, оскільки ТОВ «Український папір» оскаржило в АМКУ дискримінаційні умови конкурсу. Замовник вимагав від учасників підтвердження досвіду з друку саме листків непрацездатності, тоді як на думку фірми було б достатнім підтвердження виготовлення будь-яких бланків. АМКУ погодився з цією претензією і МОЗ зняв цю вимогу.
Найдешевші пропозиції надійшли від компанії «Укрспецполіграфія» і фірми «Український папір», остання подала заявку з різницею в 1% .
Засновниками ТОВ «Укрспецполіграфія» є Михайло Коновал, Георгій Кувелас і Володимир Шевченко. До грудня 2012 року на цих же осіб були зареєстровані частки у ТОВ «ЄДАПС-Принт». Директором «Укрспецполіграфії» є Ігор Когут, який був директором «ЄДАПС-Принт».