Головна Новини Де губернатор був, як його не було

Де губернатор був, як його не було

Валентин Хоптян

Валентин ХоптянВідбулася робоча зустріч голови ОДА Валентина Хоптяна із головою Ради директорів «Мрія Агрохолдинг», Героєм України Іваном Гутою.

Під час зустрічі було обговорено низку питань, які стосуються розвитку соціальної інфраструктури тих сільських населених пунктів краю, де підприємство орендує землі.

Також, обговорюючи перспективи агропромислового комплексу Тернопільщини  голова обласної державної адміністрації наголосив на важливості реалізації проектів, які мають на меті розвиток тваринницької галузі.

На думку голови ОДА, одним з основних напрямків розвитку агропромислового комплексу області є тваринництво, тому на сьогодні в області особливу увагу зосереджено на реформуванні цієї галузі та залучення значних інвестицій в її розвиток.

Нагадаємо, що Іван Гута має свої земельні володіння у вотчині дружини губернатора Надії Хоптян – Гусятинському районі, то ж не дивно, що голова ОДА по Великодні завітав до (як подейкують злі язики), головного спонсора на кусок паски з шинкою – він ну дуже вже любить “робочі зустрічі”.