Головна Новини Афанасій Ломакович вже не ректор Кременецького гуманітарно-педагогічного інституту ?

Афанасій Ломакович вже не ректор Кременецького гуманітарно-педагогічного інституту ?

SONY DSCЗгідно з розпорядженням голови Тернопільської обласної ради від             21 серпня 2014 року №135 «Про припинення трудового договору (контракту) з Ломаковичем Афанасієм Миколайовичем», затвердженим рішенням Тернопільської обласної ради від 11 листопада 2014 року №1796 «Про затвердження розпоряджень першого заступника голови і голови Тернопільської обласної ради у міжсесійний період», Ломаковича Афанасія Миколайовича призначено виконуючим обов’язки на посаді ректора Кременецького обласного гуманітарно-педагогічного інституту ім. Тараса Шевченка на час проведення конкурсу на заміщення вакантної посади ректора Кременецького обласного гуманітарно-педагогічного інституту ім. Тараса Шевченка.

Відповідно до виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців серії АБ №368414, виданої 18 листопада 2014 року, проведено державну реєстрацію Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка, яка утворена в результаті перетворення Кременецького обласного гуманітарно-педагогічного інституту   ім. Тараса Шевченка та є його правонаступником.

У зв’язку з цим, керуючись статтею 36 Кодексу законів про працю України, враховуючи розпорядження голови Тернопільської обласної ради від 21 листопада 2014 року №196  «Про внесення змін до розпорядження голови Тернопільської обласної ради від 19 вересня 2014 року №149 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади ректора Кременецького обласного гуманітарно-педагогічного інституту ім. Тараса Шевченка»:

“Вважати Ломаковича Афанасія Миколайовича таким, що виконує обов’язки на посаді ректора Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка на час проведення конкурсу на заміщення вакантної посади ректора Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка” – йдеться в розпорядженні голови Тернопільскої обласної ради Хомінця В. П.