Головна Новини 27 річний хлопець і 39-річний водій таксі загинули у жахливій аварії (фото)

27 річний хлопець і 39-річний водій таксі загинули у жахливій аварії (фото)

Дорожньо-транспортна трагедія сталася нещодавно в Збаражі. О третій годині ночі на одній із вулиць райцентру водій автомобіля ВАЗ-21099, не впоравшись із керуванням, в’їхав у дерево.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У місті Збараж на вулиці Грушевського, водій таксі автомобіля «ВАЗ-21099» громадянин Р., 1985 року народження, не справився з керуванням та в’їхав у дерево. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажир авто, громадянин Л., 1977 р.н., від отриманих травм загинули на місці події.Аби витягнути тіла загиблих з автівки, довелося залучати черговий караул державної пожежно-рятувальної частини управління МНС.

У місцевих ЗМІ поширилась інформація про те, що в аварію потрапив водій однієї з служб Збаразького таксі. Як повідомив начальник сектору зв’язків з громадськістю обласного управління ДАІ Микола Лецкалюк, власник автомобіля має ліцензію на пасажирські перевезення, однак у ніч дорожньої трагедії за кермом перебував інший водій. Автівку ВАЗ у чоловіка позичив знайомий, який разом із старшим товаришем запланував поїздку. Жодних комерційних пасажирських перевезень автомобіль не здійснював. На разі працівники міліції з’ясовують причину ДТП та інші обставини цієї трагедії.