Головна Новини Чортківському прокурору-хабарнику відмінили домашній арешт

Чортківському прокурору-хабарнику відмінили домашній арешт

Чортківському прокурору, якого Генеральна інспекція Генральної прокуратури спільно з СБУ затримали на отриманні хабара, за те що “не побачив” недліків у роботі підлеглого йому прокурора, змінили міру запобіжного заходу.

Про це йдеться в Ухвалі Печерського районного Суду міста києва.

До 18 травня, Олег Рекуш перебував під домашнім арештом. На судовому засіданні, Олегу Рекушу домашній арешт замінили особистим зобов’язанням.

Таким чином клопотання адвокатів задовольнили частково.

“Застосувати до підозрюваного Рекуша О. Р. І запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Покласти на підозрюваного Рекуша О. Р. наступні обов’язки: прибувати на виклик до досудового слідства, прокурора або суду, а в разі неможливості з’явитися через поважні причини – завчасно повідомляти про це посадову особу або орган, що здійснив виклик; повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; здати на зберігання слідчому свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

Строк дії запобіжного заходу з покладеними на підозрюваного обов’язками встановити до 17 липня 2017 року включно” — йдеться в ухвалі.