Головна Новини У Тернополі очікується ускладнення погодних умов

У Тернополі очікується ускладнення погодних умов

туман

За даними Тернопільського обласного центру з гідрометеорології,  ввечері 14 грудня та вночі і вранці 15 грудня очікується туман видимістю 200-500 м, на дорогах ожеледиця, що відповідає метеорологічному явищу (І рівень небезпечності жовтий- НМЯ І).

Для безпечного пересування пішоходів і безперебійного проїзду транспорту, підрядні організації, що здійснюють утримання шляхово-мостового господарства у місті проводять превентивні заходи із своєчасного очищення та посипання доріг і тротуарів.

Належне утримання прибудинкових територій та міжбудинкових проїздів повинні забезпечити управителі житлового фонду, очищення від снігу і посипання протиожеледними сумішами прилеглої території до об’єктів господарювання – суб’єкти підприємницької діяльності.

Щоб не перешкоджати роботі снігоочисної техніки, наполегливо просимо водіїв транспортних засобів не паркувати автомобілі на узбіччі доріг та у дворах.

Закликаємо тернополян бути обережними, пересуваючись містом, а  під час руху автомобіля в тумані потрібно зменшити швидкість руху, увімкнути противотумані фари, збільшити дистанцію між автомобілями та уникати різких маневрів на дорозі.