Головна Новини Учні та вчителі Залужанської школи – переможці Всеукраїнського конкурсу

Учні та вчителі Залужанської школи – переможці Всеукраїнського конкурсу

Учні та вчителі Залужанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів стали переможцями VI Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок», який провели Асоціація українських правників спільно з Київським інститутом музики ім. Р.М. Глієра та Українським фондом культури, за підтримки Київського університету імені Бориса Грінченка, Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, отримавши третє місце за розробку та реалізацію національно-патріотичного проекту «Незламний дух українського народу» (виконавці проекту – учні 10-11 класів, керівники проекту: заступник директора школи з навчально-виховної роботи Ірина Біркова, та педагог-організатор) Наталія Заровенна.

Конкурс став яскравою формою вияву соціальної активності юних громадян України, небайдужих до морально-етичних проблем, що останнім часом загострюються у нашому суспільстві, і підтвердив, що цей масштабний і непересічний захід Всеукраїнського значення знайшов відгук у багатьох серцях, дістав широкого позитивного резонансу серед громадськості України, утверджуючи у такий спосіб моральні чесноти, що вступають у протидію шкідливим звичкам, насильству й жорстокості, релігійній та національній ворожнечі тощо.
Урочиста церемонія нагородження переможців відбулася 23 травня 2016 року в актовій залі Київського університету ім. Бориса Грінченка. Учнів та їх керівників було нагороджено Грамотою міністерства оборони України, а також Дипломом та Подякою Асоціації українських правників.

Конкурс засвідчив, що Україна має багато талановитих синів і дочок, які віддають усі свої знання, уміння, щедрість сердець рідній неньці, замислюються про своє майбутнє, своє і своєї Батьківщини, прагнуть стати корисним для свого народу, вирости громадянином з активною життєвою позицією, хочуть впевнено орієнтуватися в проблемах сучасності, бачити перспективи розв’язання цих проблем та впевнено крокувати у європейське майбутнє.

За інформацією Ірини БІРКОВОЇ