Головна Новини Тернопільських батьків не на жарт розгнівали директори шкіл

Тернопільських батьків не на жарт розгнівали директори шкіл

Директори тернопільських шкіл зобов’язали усіх батьків принести довідки про місце реєстрації дітей. Ці довідки повинен видавати ЖЕК. Батьки обурюються і не розуміють для чого це потрібно дирекції. Ніхто не показує їм відповідний наказ. На цю тему у ФБ розпочалась ціла дискусія.

“Вчителі розносять директорський наказ: “Шановні батьки, принесіть довідку про реєстрацію дитини з ЖКГ. Це на усі школи прийшов наказ із Міністерства освіти! Довідка про реєстрацію дитини обов’язкова для усіх учнів, візьміть її зараз! ”
Це тільки мені цікаво : де цей наказ з міністерства, бо вчителям цей таємний документ ДИРЕКТОР ШКОЛИ не показують? Прошу про ліньк на наказ або долучіть в пост, будь ласка, компетентну особу. Пост написаний в рамках страхітливої програми: “Тато тебе до директора!” – написав Ярослав Колодій.

У коментарях люди обурюються.

Скажiть будь ласка, хоч одного директора школи посадили за те що збирають незаконно грошi в школах з батькiв, за якiсь збирання незрозумiлих довiдок якi належать до персональних даних, за те що займаються не тим чим належить директоровi школи.За махiнацii з ремонтами. Теперiшнi директори шкiл то велика рiзниця мiж тими, коли вчились ми” – пишуть тернополяни.

А дописувачка ФБ Катя Кондратюк опублікувала фото самого наказу. Який виданий не Міносвіти, а управлінням освіти і науки Тернопільської міської ради.