Головна Новини Тернопільський “сірникар” видав у Канаді власний журнал (Фото)

Тернопільський “сірникар” видав у Канаді власний журнал (Фото)

Тернопільський “сірникар” Мар’ян Вархолік повідомив чергову цікаву інформацію. З’ясувалося, митець видав у Канаді  журнал, у якому описав майстер-класи для дітей як із сірників виготовити різноманітні вироби.

“Створення журналу ідея була вже давно але ніколи не було часу або уяви. За кілька років роботи з дітьми я старався простежити за тим,  що у них виходить легше, а що складніше. Тож назбиралось чимало інформації та ідей. Тому перед початком створення майстер класів я зібрав всі можливі роботи, які я створював із сірників і розклав за порядком складності.

У результаті вийшло 10 уроків. Один із них для дорослих або батьків про те,  як правильно підготувати сірникову соломку для дітей, щоб не було нещасних випадків та підпалів. І 9 майстер класів: Зірка, Картинка, Ваза,  Скринька, Підвісний міст, Гітара, Будинок, Танк і Барельєфна картина.

У цих майстер класах показав всі хитрості та розкрив деякі секрети. Маю надію, що мій журнал буде корисний для дітей, допоможе розвивати кмітливість та здатність до концентрації уваги. До того ж, гадаю, спільні заняття дітей і батьків дуже гарно впливають і на психологічний клімат родини.

Над створенням працював 3 місяці. Журнал має 48 сторінок, – повідомив Мар’ян Вархолік.