Головна Новини Тернополян возять п’яні водії

Тернополян возять п’яні водії

55322aa3544d64478ea7bc2ded4166e81Під час профілактичних заходів “Автобус – 2015” співробітники ДАІ Тернопільскої обоасті виявили водіїїв які працють на пасаиському транспорті в нетверезому стані. 

“З 1 по 30 червня 2015 року в області проводитися комплекс профілактичних заходів на пасажирському транспорті під умовною назвою „Автобус-2015”. Перші результати не радують, за час проведення заходів затримано двох водіїв автобусів, які керували транспортом в нетверезому стані. 12 червня, біля 21 години на вулиці Бродівській Тернополя було затримано водія автобусу «Богдан», якій перевозив пасажирів по маршруту №8 та знаходився у нетверезому стані. Хочеться подякувати громадянам, які повідомили про стан водія на телефон «102».
Ще один випадок був декілька днів тому в Теребовлянському районі, коли затримали водія мікроавтобуса «Мерседес», який сів за кермо в нетверезому стані.
Комплекс заходів направлений на підвищення безпеки при перевезенні пасажирів, їх головня мета зробити перевезення пасажирів безпечними, це повинен усвідомити кожен” – написав А. Матрифайло.