Головна Новини Тернополянка придбала цукерки з отруйною начинкою

Тернополянка придбала цукерки з отруйною начинкою

Тернополянці не пощастило з купівлею солодощів – жінка придбала цукерки, які всередині запліснявіли.

Жінка зазначила, що ззовні ці солодощі виглядали привабливо, однак всередині «ховався» неприємний сюрприз. Тепер солодким вже не поласувати – метаболіти цвілевого гриба токсичні та небезпечні для здоров’я. У соцмережі Фейсбук жінка також виклала відео, де видно зіпсований продукт. Тернополяни зазначають, що цукерки могли запліснявіти з декількох причин – закінчився термін придатності, або ж було порушено технологію виробництва, пишуть Тернополяни

—   Чорнослив має здатність пліснявіти, оскільки там багато вологи. Як варіант, додавати туди консервант. В даному випадку алкоголь. Але то вже не даси діткам, —  зауважила Марія Голояд-Колесник.

—   На жаль, з фруктами в шоколаді таке буває часом. І річ не завжди в поганому терміні придатності. Стається інколи через збої в технології. Але є один плюс. Якщо з’являється цвіль чи черв’ячок, значить цукерка без хімії – органічна, — додав  Volodymyr Romanko.

—   Ці цукерки дуже смачні, коли свіжі. Це вина продавців, вони мають дивитися на термін придатності, а зараз під шум свят спихають протерміноване—  підмітила Olga Goncharenko.