Головна Новини Тернополяни можуть онлайн подати документи на оформлення державної допомоги при народженні дитини

Тернополяни можуть онлайн подати документи на оформлення державної допомоги при народженні дитини

Тернополяни мають можливість подати документи на оформлення державної допомоги при народженні дитини онлайн у будь-який зручний час.

Дана Електронна послуга уже доступна для молодих батьків на сайті Міністерства соціальної політики https://e-services.msp.gov.ua/, а також, згодом, буде доступна на Єдиному державному порталі адміністративних послуг my.gov.ua . Електронні форми з автоматичною перевіркою введених даних та інтерактивними підказками мінімізують ризик допущення помилок при їх заповненні.

Для того, щоб скористатися послугою, потрібно пройти авторизацію на порталі за допомогою електронної пошти або електронного цифрового підпису. З детальнішою інформацією про сервіс та покроковою інструкцією можна ознайомитися у Додатку.

До слова, проект реалізований Міністерством соціальної політики спільно з Державним агентством з питань електронного урядування за підтримки Швейцарсько-української програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади», що виконується Фондом Східна Європа.