Головна Новини Теребовля у жалобі: додому “на щиті” повертається мужній воїн Петро Ратушняк

Теребовля у жалобі: додому “на щиті” повертається мужній воїн Петро Ратушняк

Шановні теребовлянці! Просимо вас у п’ятницю, 08 вересня, зустріти з молитвою й лампадками домовину з тілом нашого загиблого Героя, жителя м.Теребовля Петра Ратушняка та вшанувати його світлу пам‘ять.

Час зустрічі -14.00 год. (перехрестя біля греко-католицької церкви святого Миколая в м.Теребовля). Цього ж дня о 20.00 год. відбудеться парастас за адресою: м.Теребовля, вул. Князя Василька, 118.

Чин похорону воїна відбудеться в суботу, 09 вересня, о 13.00 год. Поховають загиблого захисника на Алеї Героїв, що на міському кладовищі у Теребовлі, повідомили на сторінці міськради.

Також, з метою вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця 8-9 вересня 2023 року на території Теребовлянської міської територіальної громади оголошені Днями жалоби.

Відповідне розпорядження видав Теребовлянський міський голова Олег Продан.

У розпорядженні йдеться, що у ці дні на знак жалоби на будівлях та спорудах виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій Теребовлянської міської ради буде приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою, а також обмежено проведення розважально-концертних заходів.

Нагадаємо, Герой загинув 04.09.2023 р. під час виконання бойового завдання біля с.Новопіль Волноваського району Донецької області