Головна Новини Скандальному лікарю, з вини якого помер 12-річний тернополянин, суд дозволив оперувати

Скандальному лікарю, з вини якого помер 12-річний тернополянин, суд дозволив оперувати

Роман Кулак

“Сьогодні апеляційний суд Львівської області скасував ухвалу Галицького районного суду м. Львова про відсторонення від роботи хірурга Жидачівської районної лікарні, якого звинувачують у неналежному виконанні службових обов’язків, які стали причиною смерті 12-річного Романа Кулака.

«Поліція і прокуратура на час слідства вирішили відсторонити хірурга, суд першої інстанції підтримав. Адвокати цього лікаря кажуть, що ми забираємо у людини право на працю. Тож подали апеляцію і апеляційний суд її задовільнив», – розповів LMN батько хлопчика Володимир Кулак.

Сьогодні у залі суду адвокати жидачівського хірурга намагалися зробити усе для того, щоб суд заборонив присутність батька хлопчика Володимира Кулака і його представників, але цю пропозицію суд не підтримав.

«Сьогодні мої друзі були свідком того, як адвокат хірурга радив йому вибачитися переді мною на камеру, оскільки прийшло багато журналістів. І він зробив це. Ще мені кажуть, що у таких справах, як моя, часто вкінці батьки погоджуються на гроші від безвиході. Але зі мною так не буде. Я буду боротися до кінця», – веде далі Володимир Кулак.”