Головна Новини Сергій Надал: «Перші 1000 пар теплих берців передано тернопільським військовим. Відправимо ще...

Сергій Надал: «Перші 1000 пар теплих берців передано тернопільським військовим. Відправимо ще 3000»

Українські Герої продовжують мужньо бити московську нечисть. Цими днями передано 1000 пар зимового взуття для тернопільських військових, які зараз на фронті.

За словами міського голови Тернополя Сергій Надала «Ми отримали звернення від керівника бригади, яка створена на базі нашого міста й області, щоб забезпечити зимовим одягом військовослужбовців. Це – понад 3000 людей. Окрім того, що шиється тепла форма, ми також замовили пошиття понад 3000 пар зимового взуття. Це взуття, яке власне вибрали самі військові і яке буде для них комфортним. Взуття – українського виробництва.  Ми повністю фінансуємо його коштом бюджету нашої громади. Першу 1000 пар передано військовим, які вже  поїхали на позиції. Решту – протягом наступних тижнів будуть пошиті і передані для наших хлопців», – розповів Сергій Надал.

Пошиття форми

Також міський голова повідомив, про проблеми з пошиттям форми, які вдалося вирішити.

«Виділили кошти на закупівлю військової форми для наших хлопців та дівчат. Нажаль готової форми в Україні немає. Є й проблеми з закупівлею тканини. Для того, щоб пошити якісний комплект має бути сертифікована тканина, яка відповідає усім вимогам військовим. Знайти такий матеріал проблемно. Так, у межах надходження тканини, відповідно шиємо форму у нашому місті й передаємо військовим на передову. Форму також шиє наше тернопільське підприємство. До взуття та одягу додатково закупляється термобілизна та інші речі. Найголовніша наша мета, щоб наші тернопільські захисники та захисниці були повністю одягнуті», – підсумував Сергій Надал.

Нагадаємо

У Тернополі першочергово військова і гуманітарна допомога скеровується у ті батальйони, які формуються на території нашого міста і в яких служать тернополяни. Для цієї мети діє Центр «Допомога армії від Тернополя», який здійснює безкоштовну доставку посилок в місця дислокації військовослужбовців Тернопільської громади.

Усі жителі та гості нашої громади, хто бажає передати посилку своїм рідним чи близьким, можуть приносити їх у центр «Допомога армії від Тернополя», що за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А. За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном «гарячої» лінії +38 (067) 009-15-40.

Графік роботи центру «Допомога армії від Тернополя»:

понеділок-четвер – 08:00-17:15 год., обідня перерва з 13:00 по 14:00 год.;

п’ятниця-субота – 08:00-16:00 год, обідня перерва з 13:00 по 14:00 год;

неділя – вихідний.