Головна Новини «ПСЖ» спеціально поширює чутки про Мбаппе, щоб поквапити «Реал»

«ПСЖ» спеціально поширює чутки про Мбаппе, щоб поквапити «Реал»

За інформацією журналіста Ромена Беддука, «ПСЖ» навмисно плодить чутки про переговори про Мбаппе і «зливає» інформацію у ЗМІ про інтерес різних команд до нього, щоб змусити мадридський «Реал» якнайшвидше викупити нападника за ту суму, яка влаштувала б босів парижан. .

Минулого тижня стало відомо, що Мбаппе було виключено зі складу «ПСЖ» на передсезонний збір і він не полетів разом із командою до Японії. За інформацією ЗМІ, його було виставлено на трансфер. Слід додати, що найближчий матч парижан запланований на 28-е липня. Це буде товариська гра проти «Сересо Осаки». БК Vave вважає явним фаворитом матчу «ПСЖ» і пропонує на його перемогу коефіцієнт 1.2. Успіх суперників оцінюється в 10.92. 

Кіліан Мбаппе грає за «ПСЖ» із серпня 2017 року. Минулого сезону він зіграв у 34 матчах Ліги 1, забив 29 м’ячів і зробив п’ять результативних передач. Відомо, що нападник «ПСЖ» Кіліан Мбаппе має намір відпрацювати свій контракт до кінця. Про це форвард заявив головному тренеру команди Луїсу Енріке. Його угода закінчується у червні 2024 року.

«ПСЖ» має намір чинити тиск на Кіліана Мбаппе, щоб змусити його визначитись із майбутнім. Найбільш вигідним «ПСЖ» вважає варіант продовження контракту з Мбаппе до 2025 року з подальшим продажем у 2024 році – після літніх Олімпійських ігор у Парижі.
Зараз у «ПСЖ» незадоволені тим, що Кіліан Мбаппе порушив обіцянку. Так, гравця не беруть у передсезонне турне Азією і виставили на продаж через те, що вважають його зрадником. Керівництво парижан упевнене, що гравець уже домовився про трансфер до «Реалу» як вільний агент влітку 2024 року, хоча раніше давав слово, що без компенсації не піде.