Головна Новини “Прошу зупинити облаштування цього поховання” – міський голова відреагував на скандал із...

“Прошу зупинити облаштування цього поховання” – міський голова відреагував на скандал із облаштуванням одного поховання в межах Пантеону Героїв

Мав сьогодні важливу і водночас важку зустріч з матерями, дружинами Героїв, які віддали своє життя заради перемоги. Головною темою сьогоднішньої зустрічі було обговорення облаштування одного з поховань на Пантеоні Героїв Тернополя. Адже при проектуванні цього сакрального місця, ми врахували думки та побажання сімей загиблих воїнів.

Але в однієї з родин виявилась особлива позиція щодо форми і облаштування могили і ця позиція йде всупереч всім іншим родинам Героїв. До того ж встановлені плити заважають встановленню інших памʼятників Героїв, які поховані поруч.

Ми високо цінуємо та підтримуємо родини, які втратили своїх рідних на фронті і будівництво Пантеону — це пам’ять про наших Героїв. На основі звернення родин загиблих Героїв, зі всією повагою, прошу зупинити облаштування цього поховання, яке має входити у Пантеон Героїв Тернополя та забрати встановлені плити.